Nyhet! Oppbygd grop fra gymnova


Oppbygd grop

Denne gropen er perfekt for midlertidige turnhaller. Gropen bygges på gulvet slik at det ikke må graves i bakken. Uten behov for nedfelling i gulvet, kan løsningen demonteres og nyttes videre selv om man bytter treningslokaler. Komforten og fleksibiliteten er tilsvarende en vanlig grop, og den er designet for å sikre en jevn landingsoverflate. Dette prefabrikkerte konseptet gjør installasjonen rask og lett


Oppbygning

  • I bunn er det en 600 mm tykk skummatte med kryss-spor som består av forskjellig tetthet for å passe til forskjellige landingssoner. Skummet forsikrer god luft sirkulasjon og optimal støtdemping.
  • I midten er det en 200 mm tykk skummatte med to tettheter som inkluderer en 50 mm “komfort” top-matte. Denne matten kan strekkes og er sterk for å unngå slitasje. Matten skaper en myk landing og forsikrer en langvarig landingsoverflate.
  • På toppen av gropen er det M1 brannklassifisert strekkstoff som dekke.
  • Rundt gropen installeres apparatene på en oppbygd plattform slik at de har riktig høyde i forhold til gropen.Ålesund turnhall

Ifact har nylig levere en oppbygd grop til Ålesund Turnforening som er veldig fornøyd med resultatet. Gropen ble installert rett på gulvet i hallen. Gropen i Ålesund har også en oppbygd plattform i tre rundt gropen, men dette er ikke påkrevd for en optimal grop.


Ta kontakt med oss for å finne skreddersydde løsninger til din turnhall.

© Ifact - 2014 | Design av Made in Bergen