Om ifact

TOTALLEVERANDØR

Ifact kan leverer en pakkeløsning som dekker alt av sports- og treningsutstyr. Utstyret vi leverer kommer fra ledende leverandører innenfor sitt område, og på den måten slipper våre kunder å bruke dyrebar tid på å oppsøke mange nisjeleverandører for å få tak i det beste utstyret som er tilgjengelig.

KOMPETANSE

Med mange års erfaring innenfor sport- og idrett stiller Ifact med høy kompetanse på de fleste områder innenfor faget idrett og idrettsanlegg. Vi i Ifact kan idrett og vi legger vekt på skreddersydde løsninger tilpasset kundens og brukergruppenes behov. I tillegg jobber Ifact tett sammen med produsenter og nisjeleverandører, som samlet gir oss mulighet til å bistå kunden ut fra spesifikke ønsker.

RÅDGIVNING

Ifact nytter sin brede kompetanse til å kunne følge opp kundene fra A – Å, med prosjektering, uttegning (2D/3D) og forslag til skreddersydde løsninger. Vi kan og bistå kunder med å utarbeide planer og utrede løsninger for utvikling av eksisterende anlegg eller bygging og innredning av nye. Vi ser store behov og muligheter framover i samarbeid med kommuner, arkitekter, byggrådgivere og totalentrepenører. Det ligger mye å hente på å inkludere idrettsfaglig kunnskap i planlegging og prosjektering av alle typer idrettshaller.

VÅRE PRODUKTER

Kvalitet og sikkerhet er kjennetegn ved Ifacts produkter. Sammen med ledende produsenter og leverandører bistår vi kunder med å velge det riktige utstyret. Vi kan levere utstyr som tilfredsstiller kravene fra kulturdepartementet og-/eller de ulike særforbund. Om kunden bare skal ha noen få produkter til et lite treningsrom eller trenger utstyr for å innrede et helt idrettsanlegg kan vi i Ifact bistå med å finne gode og riktige produkter i forhold til behov innenfor gitte rammer.

Samarbeidspartnere

© Ifact - 2018 | Design av Made in Bergen | Informasjon om cookies og personvern