Sportsgulv

Sportsgulvene vi leverer oppfyller kravene til EN­standarden og kulturdepartementet.

Sportsgulv

Vi i Ifact hjelper deg med å finne det sportsgulvet som passer best til dine behov. Trenger du nytt sportsgulv i idrettshall, dansestudio, treningsrom, kampsportsrom eller turnhall? Vi leverer sportsgulv som passer alle typer ballspill og gymnastikk både på mosjons­ og elitenivå. Når du skal velge gulv er det i hovedsak tre typer å velge mellom:

• Punktelastisk
• Overflateelastisk
• Kombinasjonselastisk

Sportsgulvene vi leverer oppfyller kravene til EN­standarden og kulturdepartementet.


Video av gulvlegging av kombinasjonselastisk gulv i gymsalen på Bergen Handelsgymnasium.

Punktelastisk

Punktelastisk sportsgulv er et gulv lagt direkte på betong eller tregulv uten undergulvskonstruksjon. Dette passer bra til lekerom for barn, gymnastikksaler i barneskole, dansestudio og kampsportsportsrom. Leveres på rull eller som puslematter. Sportsgulvene vi leverer oppfyller kravene til EN­-standarden og kulturdepartementet.

Overflateelastisk

Overflateelastisk sportsgulv er det mange kaller «parkett», men toppflate kan også være syntetisk dekke uten dempning. Her er det svikt i undergulvet med en hard toppflate. Passer bra til dans, aerobics, badminton, volleyball, squash, futsal, håndball og basketball. Parkett egner seg også godt dersom man skal bruke hallen til andre arrangement enn idrett.

Kombinasjonselastisk

Kombinasjonselastisk sportsgulv er en kombinasjon av punktelastisk­ og overflateelastisk sportsgulv. Dette gjør det til et gulv som passer bra for all idrettsvirksomhet for voksne og barn. Gulvene er, som overflateelastisk sportsgulv, også godt egnet for idrettshaller hvor det stilles høye krav til spillekvalitet. Denne typen sportsgulv gir det absolutt beste gulvet for alle idrettsutøvere og elitespillere. I flerbrukshaller er denne typen gulv å anbefale!

Produktblad

Brosjyre Sportsgulv
Brosjyre Gummimatter
Mer informasjon

Ønsker du mer informasjon ta kontakt direkte med en av våre rådgivere. E-post og telefonnummer finner her.

Ta kontakt
© Ifact - 2018 | Design av Made in Bergen | Informasjon om cookies og personvern